Актуелно...

Category: Blog
Last Updated on Monday, 15 April 2019 Published on Monday, 23 February 2015
Written by Super User

__________________

Такмичење у графичарству

У Београду је 11, 12. и 13. априла 2019. године одржано 24. Републичко такмичење у графичарству. Наши ученици су се такмичили у оквиру образовних профила – техничар за графичку припрему и техничар графичке дораде.

Јован Матовић, техничар графичке дораде, освојио je треће место појединачно, а Анђела Станић, Тамара Парезановић, Јована Хрњаковић и Јован Матовић четврто место екипно.

Ментори

Слободанка Бандукић

 Борислав Самочета

 

ЧЕСТИТАМО!

__________________

Безбедност младих на интернету

Игор Јурић, оснивач фондације „Тијана Јурић“, одржао је предавање у нашој школи 12. 4. 2019. године о безбедности младих на интернету.

Предавање се заснивало на следећим темама – заштита приватности или како безбедно користити интернет, ко су онлајн предатори и како их избећи, вршњачко насиље на друштвеним мрежама, појам трговине људима  и услови у којима жртве живе, лажни огласи и врбовање, превенција трговине људима, врбовање путем интернета.

Циљ предавања је превенција насиља кроз информисање ученика, родитеља и наставника о опасностима које вребају у онлајн свету, на улици и у школи.

__________________ 

Дан школе

У среду, 10. 4. 2019. године пригодном свечаношћу обележен је Дан школе. Свечани програм припремили су професори и ученициДиректорка школе, Драгица Симовић је истакла да смо поносни на наше ученике који освајају награде на свим нивоима такмичења и у свим подручјима рада. Овом приликом директорка се захвалила професорима и свим нашим драгим и уваженим гостима, свим пријатељима, који су нас подржали у тежњи ка успеху.  

 __________________   

Актуелно... (2)

Category: Blog
Last Updated on Wednesday, 15 November 2017 Published on Monday, 23 February 2015
Written by Super User

_______________________________________________________

Након општинског такмичења у рукомету, на коме су наши ученици освојили 1. место, уследило је окружно такмичење.

У Спортској хали ,,Младост’’, 14. новембра је одржано окружно такмичење на коме је сјајна екипа Прехрамбено угоститељске школе поново заблистала златним 1. местом.

        

ЧЕСТИТАМО УЧЕНИЦИМА И ЊИХОВИМ ПРОФЕСОРИМА!

_______________________________________________________